WEKO3
アイテム / グリシンナトリウムがハンバーグの嗜好性および保存性に与える影響 / KJ00006290300
KJ00006290300
ファイル | ライセンス |
---|---|
KJ00006290300.pdf (1.9 MB) sha256 f76211c2172c713b2f5f5ea7a360c3e0a7245e3df0b2eca377adbbbc64b76f1f |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2010-03-19 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | KJ00006290300.pdf | |||||
本文URL | https://jissen.repo.nii.ac.jp/record/1033/files/KJ00006290300.pdf | |||||
ラベル | KJ00006290300 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.9 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|