ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論文
  2. 実践女子大学生活科学部紀要(Online ISSN: 2433-6645)
  3. 第56号

マーケティング調査に基づくスープの商品開発

https://doi.org/10.34388/1157.00002035
https://doi.org/10.34388/1157.00002035
4b339d0c-cba7-46f7-817a-b988dc79ae26
名前 / ファイル ライセンス アクション
生活科学56-11.pdf 生活科学56-11 (3.7 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2019-04-10
タイトル
タイトル マーケティング調査に基づくスープの商品開発
タイトル
タイトル Development of new soup products based on marketing research
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 マーケティング
キーワード
主題Scheme Other
主題 スープ
キーワード
主題Scheme Other
主題 商品開発
キーワード
主題Scheme Other
主題 ア ンケート
キーワード
主題Scheme Other
主題 コンセプト
キーワード
主題Scheme Other
主題 試作
キーワード
主題Scheme Other
主題 官能評価
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 marketing
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 soup
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 product development
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 questionnaire
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 concept
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 trial
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sensory evaluation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.34388/1157.00002035
ID登録タイプ JaLC
著者 松岡, 康浩

× 松岡, 康浩

WEKO 4431

松岡, 康浩

Search repository
川崎, 美穂

× 川崎, 美穂

WEKO 4432

川崎, 美穂

Search repository
嶋田, 有梨

× 嶋田, 有梨

WEKO 4433

嶋田, 有梨

Search repository
鈴木, 千晶

× 鈴木, 千晶

WEKO 4434

鈴木, 千晶

Search repository
田村, 藍子

× 田村, 藍子

WEKO 4435

田村, 藍子

Search repository
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 4436
姓名 Matsuoka, Yasuhiro
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 4437
姓名 Kawasaki, Miho
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 4438
姓名 Shimada, Yuri
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 4439
姓名 Suzuki, Chiaki
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 4440
姓名 Tamura, Aiko
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 New soup products were collaboratively developed following a marketing research with Style Bread (SB), a company that manufactures and sells frozen bread and soups. A questionnaire was collected from 299 customers, through SB’s mail magazine, to clarify expectations regarding soup products. Findings revealed that the key factor for working women was “a filling soup containing beans or green-yellow vegetables that are good for the skin.” Accordingly, the following three soup recipes were developed: (1) a filling green soup with soy milk, (2) a vitamin soup with Japanese mustard spinach and garbanzo beans, and (3) a red beetroot soup with beans. The recipes were finalized through repeated trials for ingredients, composition, taste, and satisfaction. Results of a sensory evaluation of the three soup prototypes by 16 research assistants from the university and six employees of SB showed that over 80% of the panel indicated “agree” or “likely agree” for “filling,” “feel green-yellow vegetable,” and “feel beans.” We concluded that the base concept and prototypes were well matched.
書誌情報 実践女子大学生活科学部紀要
en : Bulletin of Jissen Women's University Faculty of Human Life Sciences

巻 56, p. 89-98, 発行日 2019-03-09
出版者
出版者 実践女子大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 24336645
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10494731
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 12:35:13.593083
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3