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アイテム
各種食肉に含まれるL-カルニチン含有量とその変動要因
https://jissen.repo.nii.ac.jp/records/1008
https://jissen.repo.nii.ac.jp/records/1008d012db3e-0500-493d-8795-66c4d957c45d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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KJ00005830257 (620.5 kB)
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2009-03-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 各種食肉に含まれるL-カルニチン含有量とその変動要因 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The Contents of L-Carnitine in Various Meats | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | L-カルニチン | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 食肉 | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | L-Carnitine | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | meats | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
記事種別(日) | ||||||
値 | 原著論文 | |||||
記事種別(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Original | |||||
著者名(日) |
田島, 眞
× 田島, 眞 |
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著者名よみ |
タジマ, マコト
× タジマ, マコト |
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著者名(英) |
Tajima, Makoto
× Tajima, Makoto |
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著者所属(日) | ||||||
値 | 実践女子大学生活科学部食生活科学科食品学研究室 | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Department of Food and Health Sciences | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The contents of L-carnitine in various meats were examined. As a result, it was shown that the contents of L-carnitin differed greatly according to the species. The red meat contained more L-carnitine. The low content was observed in egg and milk. It was shown that as the animal grew up the contents of L-carnitin decreased. | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN10494731 | |||||
書誌情報 |
実践女子大学生活科学部紀要 巻 46, p. 9-13, 発行日 2009-03-01 |