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アイテム / 自然界から分離した黄麹菌(Aspergillus oryzae)と醸造用黄麹菌の比較解析 / KJ00007783319
KJ00007783319
ファイル | ライセンス |
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KJ00007783319.pdf (1.7 MB) sha256 de8cf6e63c3d114dd8dc7df107a79e7e780e463852563dd44baca7e82370711b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2012-03-10 | |||||
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ファイル名 | KJ00007783319.pdf | |||||
本文URL | https://jissen.repo.nii.ac.jp/record/1060/files/KJ00007783319.pdf | |||||
ラベル | KJ00007783319 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.7 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
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