ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論文
  2. 実践女子大学生活科学部紀要(Online ISSN: 2433-6645)
  3. 第52号

水の硬度が葛餅の品質に与える影響

https://doi.org/10.34388/1157.00001294
https://doi.org/10.34388/1157.00001294
465b75d6-4f02-4f6e-852a-200e427d6e54
名前 / ファイル ライセンス アクション
生活科学52-1.pdf 生活科学52-1 (1.2 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-05-11
タイトル
タイトル 水の硬度が葛餅の品質に与える影響
タイトル
タイトル Relationship of kudzu starch cake taste and hardness of water
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 ミネラルウォーター
キーワード
主題Scheme Other
主題 水の硬度
キーワード
主題Scheme Other
主題 甘藷でんぷん
キーワード
主題Scheme Other
主題 葛でんぷん
キーワード
主題Scheme Other
主題 官能評価
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 mineral water
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 hardness of water
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sweet potato starch
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 arrowroot starch
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sensory test
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.34388/1157.00001294
ID登録タイプ JaLC
著者 鏡田, 早紀

× 鏡田, 早紀

WEKO 2913

鏡田, 早紀

Search repository
松本, 雄大

× 松本, 雄大

WEKO 2914

松本, 雄大

Search repository
数野, 千恵子

× 数野, 千恵子

WEKO 2915

数野, 千恵子

Search repository
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 2916
姓名 Kagamida, Saki
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 2917
姓名 Matsumoto, Takehiro
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 2918
姓名 Kazuno, Chieko
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The kudzu starch cake was made by using arrowroot starch and sweet potato starch with water of different hardness. After investigating the influence that water hardness had on the quality of the kudzu starch cake. The results were found. 1. A difference was not seen in the quantity for the ash of the kudzu starch cake raw materials of three kinds of marketing products. The sweet potato starch content of calcium was a little more abundant compared with the arrowroot starch. On the other hand, there was slightly less magnesium had in sweet potato starch. The sweet potato starch contained slightly more phosphorus and zinc. The content of iron influences the color of arrowroot starch. 2. Sweet potato starch made harder kudzu starch cake than the arrowroot starch when the water of the same hardness was used. 3. When the hardness of water is high, the color of kudzu starch cake shows brown areas. 4. In the sensory rating, there were a lot of people who felt kudzu starch cake made with water of about 100 in hardness was delicious.
書誌情報 実践女子大学生活科学部紀要
en : Bulletin of Jissen Women's University Faculty of Human Life Sciences

巻 52, p. 1-7, 発行日 2015-03-31
出版者
出版者 実践女子大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13413244
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10494731
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 12:34:31.755921
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3