WEKO3
アイテム / 水の硬度が葛餅の品質に与える影響 / 生活科学52-1
生活科学52-1
ファイル | ライセンス |
---|---|
生活科学52-1.pdf (1.2 MB) sha256 6c90ea4727567f6822625ab7129b9d18ba6c7505929c5fa6d6cb142ef2f8269d |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2015-05-11 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 生活科学52-1.pdf | |||||
本文URL | https://jissen.repo.nii.ac.jp/record/1308/files/生活科学52-1.pdf | |||||
ラベル | 生活科学52-1 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.2 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|