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  1. 紀要論文
  2. 実践女子大学生活科学部紀要(Online ISSN: 2433-6645)
  3. 第48号

融合結合プラズマ発光分析法によるキャベツ、ほうれん草、大根の部位別元素含有量

https://jissen.repo.nii.ac.jp/records/1052
https://jissen.repo.nii.ac.jp/records/1052
e9ea0781-a9e9-44cd-8bca-1f99fc98d836
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00006981899.pdf KJ00006981899 (801.7 kB)
license.icon
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2011-03-10
タイトル
タイトル 融合結合プラズマ発光分析法によるキャベツ、ほうれん草、大根の部位別元素含有量
タイトル
タイトル Multielement Determination of Major-to Ultratrace Elements in a Cabbage, Spinach, and the Japanese Radish by ICP-AES After Acid Digestion
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 多元素定量分析
キーワード
主題Scheme Other
主題 融合結合プラズマ発光分析法
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 multielement determination
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 inductively coupled plasma atomic emission spectrometry
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
値 ノート
記事種別(英)
言語 en
値 Note
著者名(日) 畑山, 友紀

× 畑山, 友紀

WEKO 2266

畑山, 友紀

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奴田原, 杏奈

× 奴田原, 杏奈

WEKO 2267

奴田原, 杏奈

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藤井, 和美

× 藤井, 和美

WEKO 2268

藤井, 和美

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西島, 基弘

× 西島, 基弘

WEKO 2269

西島, 基弘

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著者名よみ ハタヤマ, ユキ

× ハタヤマ, ユキ

WEKO 2270

ハタヤマ, ユキ

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ヌタハラ, アンナ

× ヌタハラ, アンナ

WEKO 2271

ヌタハラ, アンナ

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フジイ, カズミ

× フジイ, カズミ

WEKO 2272

フジイ, カズミ

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ニシジマ, モトヒロ

× ニシジマ, モトヒロ

WEKO 2273

ニシジマ, モトヒロ

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著者名(英) Hatayama, Yuki

× Hatayama, Yuki

WEKO 2274

en Hatayama, Yuki

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Nutahara, anna

× Nutahara, anna

WEKO 2275

en Nutahara, anna

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Fujii, Kazumi

× Fujii, Kazumi

WEKO 2276

en Fujii, Kazumi

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Nishijima, Motohiro

× Nishijima, Motohiro

WEKO 2277

en Nishijima, Motohiro

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著者所属(日)
値 実践女子大学生活科学部食生活科学科食品衛生学研究室
著者所属(日)
値 実践女子大学生活科学部食生活科学科食品衛生学研究室
著者所属(日)
値 実践女子大学生活科学部食生活科学科食品衛生学研究室
著者所属(日)
値 実践女子大学生活科学部食生活科学科食品衛生学研究室
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Food and Health Sciences
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Food and Health Sciences
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Food and Health Sciences
著者所属(英)
言語 en
値 Department of Food and Health Sciences
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 A multi-element determination in a cabbage, spinach, and the Japanese radish was carried out by inductively coupled plasma atomic emission spectrometry (ICP). We investigated whether there was a difference in content according to the part of the vegetables. The dried vegetables (0.5g) were digested with nitric acid and with hydrogen peroxide acid in a resolution device As a result, about 9 elements were successfully determined. The values of the coefficient of variance for part interval by each vegetable was high. The part of a leaf with a spinach, compareatively had many each elements and it was found that elements were included most in the part of the Japanese radish which people are apt to usually throw away. this thinks that a difference by the farm influences it.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10494731
書誌情報 実践女子大学生活科学部紀要

巻 48, p. 121-123, 発行日 2011-03-10
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Ver.1 2023-05-15 12:59:17.394114
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